Posledica bogate smučarske tradicije na Idrijskem, ki je danes premalo poznamo, je organizacija prvih tekaških prireditev v letih od 1955 do 1965 za pokal Rudarja, kjer naš rojak Andrej Erjavec dosega vidne rezultate z uvrstitvijo med najboljše tekače v nekdanji Jugoslaviji... Preberi več

Tečaji teka na smučeh

 

TSK Idrija razpisuje

Ponovni razpis na

ZAČETNI TEČAJ TEKA NA SMUČEH ZA ODRASLE

(nad 15 let)

DRSALNA TEHNIKA


KRAJ IN DATUM:  TSC Vojsko, sobota, 24. 2. 2018 z začetkom ob 9.00 uri, zbor ob 8.30 uri ; trajanje 4 šolske ure z vmesnim odmorom.

PROGRAM: izbira opreme, prilagajanje na opremo, učenje teka na smučeh po programu.

OPREMA: oprema za klasično tehniko teka na smučeh (narebrene smuči), oziroma oprema za drsalno tehniko teka na smučeh (gladka drsna ploskev). Možna je izposoja / 12€ komplet

PREDPRIJAVE:  obvezne na e-mail zdenko [dot] ogric [afna] gmail [dot] com do petka 22. 2. 2018 do 20.00 ure

Ob prijavi obvezno napišite ime in priimek, telefonsko številko in naslov elektronske pošte (zaradi obvestil o spremembah). V slučaju izposoje pa še št.noge in telesno višino.

KOTIZACIJA: vplača se 25€ neposredno pred začetkom tečaja v objektu TSC Vojsko.

P.S.: Tečaj za določeno tehniko bo izveden v primeru vsaj 5 prijavljenih kandidatov za to tehniko. Če bo kandidatov premalo, tečaj ne bo organiziran. O morebitni odpovedi, boste obveščeni najkasneje v petek do 20.00 ure.

Tečaj je organiziran zaradi slabih vremenskih razmer, ki so botrovale manjši udeležbi na predhodnem tečaju.

 

VODJA TEČAJA:           Zdenko Ogrič

IZVAJALEC TEČAJA:   

 

INFORMACIJE: zdenko [dot] ogric [afna] gmail [dot] com / gsm 041 422 707

 

OSTALO: O morebitnih spremembah boste obveščeni naknadno, preko e-pošte ali SMS sporočila (nezadostna količina snega, slabo vreme ...). Obveščeni boste tudi v primeru odpovedi tečaja (premalo prijav). Rahlo sneženje ni ovira za izpeljavo tečaja.

Tečaj se izvede ob minimalni prijavi 5-ih udeležencev.