Novice

Iskanje

Zadnje novice

Delovna akcija TSK Idrija v TC Vojsko uspešno izpeljana. Sedaj pa lahko natrese snega.
Hvala vsem prostovoljcem, ki so se odzvali in sodelovali pri čiščenju proge, urejanju objekta, mazanju smuči in nepogrešljivim boljšim poloviceam, ki so poskrbele tudi za okrepčilo po napornem delu.
Letos izposojevalnica obogatena z novo opremo za izposojo.
Miran požen!!! Mi smo pripravljeni. 
 
 
 
 
 
 
 

Vabimo vas na dogodek IDRIJA KOLESARI 2023, ki bo potekal 23.9.2023 po poteh v okolici Idrije.

 

Program dogodka Idrija kolesari, 23. september, Mejca:

 

Kje bomo kolesarili oziroma kaj smo za vas pripravili?

 

  • Kolesarski krog s TSK Idrija in okrepčilom v TSC Vojsko, zbor v Mejci, ob 10. uri. (Trasa: Idrija-Idrijska Bela-Krekovše-Mrzla rupa-Kotlar (TSC Vojsko)-Nikova-Idrija, skupaj 40,5 km in 1080 višinskih metrov. Trajanje vožnje: cca. 4 h. Primerno za gorska in gravel kolesa.)
  • Vodena kolesarska tura Turno kolesarskega odseka PD Idrija, zbor v Mejci, ob 10. uri. (Trasa: Idrija-Koča na Hleviški planini-Čekovnik-Idrijska Bela-Idrija, skupaj cca. 35 km in cca. 850 višinskih metrov. Trajanje vožnje: 3-4 h.)
  • Cestni kolesarski krog s KD Sloga 1902 Idrija, zbor v Mejci, ob 11. uri. (Trasa: Idrija-Fežnar-Zadlog-Črni vrh-Godovič-Idrija, skupaj cca. 30-40 km in 450 višinskih metrov. Trajanje vožnje: cca. 1:45-2:30 h.)
  • Družinski kolesarski krog s TSK Idrija z okrepčilom v TSC Vojsko, zbor v TSC Vojsko, ob 11. uri. (Trasa bo potekala po Vojskem v dolžini cca. 10 km s cca. 200-300 višinskimi metri. Trajanje vožnje: 1-2 h.)

 

Pomembno: za kolesarske ture zbiramo prijave TUKAJ. Ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

  • Bike Park Session z društvom Zakonctedna, Bike Park Idrija, od 14. ure dalje.
  • Pumptrack delavnica z MBK Črni Vrh, Mejca, ob 15. uri.
  • Otroški kolesaski izziv s KD Sloga 1902 Idrija, Mejca, ob 16. uri.

 

Verjamemo, da bo vsak udeleženec našel kolesarsko aktivnost po svojem okusu. Ker je naš glavni cilj združiti kolesarjenje in druženje, smo za vas pripravili tudi kolesarsko tržnico, ki bo potekala od 14. ure dalje v Mejci. Za dobro hrano, pijačo in glasbo pa bo poskrbela Karavana okusov, ki se bo v Mejco, na povabilo KS Mesto Idrija, pripeljala že v petek in ostala z nami vse do sobote zvečer.

 

Več informacij: 

FB: FB Idrija kolesari

Spletna stran: https://www.icra.si/aktualno/620/vabljeni-na-kolesarsko-druzabni-dogodek-idrija-kolesari/

 

Se vidimo!

Julijske in Avgustovske padavine so na trasi dogodka naredile tako veliko škodo, da le ta ne bo sanirana do datuma dogodka, zaradi česar smo ga primorani odpovedati.

Na dogodek VZPON NA HLEVIŠE vas bomo zato spet povabili v letu 2024.

 

Vabimo pa vas na dogodek IDRIJA KOLESARI, ki bo potekal 23.9.2023. 

Vse informacije o dogodku najdete med novicami.